BDSwiss Review handel met de leider van de markt

BDSwiss Review handel met de leider van de markt

BDSwiss is één van de marktleiders en behoort tot de oudere groepen van binaire optie makelaars. Het bedrijf werd opgericht in 2009 in Cyprus en een zeer eenvoudig te gebruiken platform in verschillende talen en uitstekende klantenondersteuning biedt. Dat is een van de redenen waarom hou beginnende handelaren deze makelaar, wat zijn binaire opties?
BDSwiss legt altijd een nadruk op innovatie. Deze makelaar introduceerde een gloednieuwe handel product onlangs genaamd: “Optie +”. “Optie +” zijn niet zoals andere binaire opties omdat je de kans hebt om het verkopen van uw posities terug naar BDSwiss op elk moment. Dus als je niet hoe de dingen gaan, kunt u verkopen uw optie terug voordat het verloopt.

Optie handel op BDSwiss

Op BDSwiss kunt u met “standaard” High/Low opties handel en “One Touch” opties evenals “Optie +” dat geeft je de kans om te verkopen uw optie terug geen kwestie als het in-the-money of out-of-the-money.

Dit betekent meer flexibiliteit aan u over uw risico- en geld management. U kunt de man soorten activa, zoals populaire valuta, grondstoffen, indices en aandelen handel.
Er is een uitbetaling tussen 65% en 80% voor in-the-money opties. Dit ziet eruit als het is minder in vergelijking met andere makelaars, maar in werkelijkheid krijg je 15% altijd terug als uw optie out-of-the-money verloopt. Dit betekent minder risico en een soortgelijke verwachtingswaarde.

BDSwiss Software en bruikbaarheid

Het BDSwiss platform is zeer makkelijk te gebruiken en u kunt snel zien dat de ontwikkelaars echt hard aan gewerkt. Het platform is een web based platform en dat betekent dat u niet hoeft te downloaden en je kunt beginnen onmiddellijk handel. Een opmerkelijke functie is de mogelijkheid om vier opties met één grafiek te bekijken.

Dit is vooral handig wanneer u observeren of gelijktijdig verschillende opties handel.
De “roll vooruit” functie is erg handig en geeft je de kans om het verplaatsen uit de vervaldatum die staat garant voor meer flexibiliteit.
Handelen met binaire opties is zeer eenvoudig en het is ook mogelijk om met behulp van een mobiel apparaat. BDSwiss biedt Apps voor iPhone en Android-apparaten.

Met deze Apps, u kunt de handel waar en wanneer u wilt. Er is ook een leuke SMS-dienst waarmee u weten of uw optie uiteindelijk in of buiten het geld.

bdswisss
Ook zeer interessant is de BDSwiss Ervaringen Bubble functie die onlangs werd gelanceerd. Het geeft je de kans om het plaatsen van een zeepbel in een grafiek en in het geval dat de grafiek raakt de zeepbel u dienovereenkomstig zal krijgen betaald.

Storten en opnemen

Er zijn verschillende manieren om te financieren en cash-out uw trading fondsen. Naast de standaard opties zoals creditcards kunt overschrijvingen en instant bank u ook Ukash of Skrill.

Hint: Het is raadzaam Skrill voor alle online betalingen. Deze ewallet werkt heel gemakkelijk en over de hele wereld wordt gebruikt. Er zijn vele winkels en leveranciers waar u kunt gebruik maken van Skrill – alleen met uw Skrill e-mailadres en uw wachtwoord.
BDSwiss biedt vele verschillende promoties en bonussen. Ze veranderen vaak ook hun aanbod. Het is raadzaam kijken op de website BDSwiss voor meer informatie over de werkelijke bonusaanbieding.

Tip: Neem een kijkje op de bepalingen en voorwaarden voor de bonusaanbiedingen. Vaak zie je spelers klagen over een bonus die zal niet worden uitbetaald of dat veroorzaakt problemen. De meeste van de tijd is het de schuld van de handelaren die de bonusvoorwaarden niet goed heeft gelezen. Een bonus is nooit gratis geld dat u onmiddellijk kunt gebruiken. Er zijn “inzetvereisten” voordat u kunt maken gebruik van deze bonussen.

Service en customer support

De IQ Option klantenservice reageert snel en op een vriendelijke manier en is beschikbaar 24/5 via live chat of e-mail. U kunt ook hun helpdesk belt die beschikbaar is in verschillende talen. Een andere vraag is of de IQ Option betrouwbaar is.

Ervaringen met IQ Option

IQ Option is een van de grootste en meest populaire binaire optie makelaars. Dit komt door hun professionaliteit die uit uit hun website en customer support blijkt. IQ Option is ook zeer innovatief, waardoor het een van de marktleiders.
Vele raders zult hun mobiele handelsmogelijkheden die met de meeste mobiele apparaten vooral voor iPhone en Android werken. Een leuke feature is hun automatische systeem van de SMS-waarschuwingen.

Posted in Broker

Permalink

Comments are closed.